1

Не можете повеќе да го издржите вашиот шеф.

До одредена точка можете да толерирате што било. Но, преголема контрола, шефување или дури и мобинг се доволно силна причина да направите промена.

Не можете повеќе да го издржите вашиот шеф.

2

Самата помисла на одење на работа ви предизвикува мачнина.

Понеделниците се особено тешки. Можеби е веќе време да направите сериозни промени доколку се чувстувате како секој работен ден да е понеделник и самата помисла на одење на работа ви предизвикува нелагодност.

Самата помисла на одење на работа ви предизвикува мачнина.

3

Ви се укажува одлична нова можност.

Нова работна можност ќе ја подобри вашата кариера. Одлучувате да не се впуштите во тоа и не ја прифаќате. Дали сте сигурни дека ќе добиете втора шанса?

Ви се укажува одлична нова можност.

4

Нема простор за унапредување.

Работата ви стана рутина и недостатокот на предизвик прави да се чувствувате инертни. Дали посакувате вашата кариера да се движи во тој правец?

Нема простор за унапредување.

5

Работата влијае на вашето здравје и вашиот личен живот.

Дома се враќате доцна, изморени, под стрес и во лошо расположение. Навечер не можете да спиете и следниот ден сте истрошени. Ова се случува секој ден, недела, месец... Кога ќе биде доволно?

Работата влијае на вашето здравје и вашиот личен живот.

Дознајте како кажувањето НЕ може да ви помогне да си ја подобрите целокупната состојба.

Зборот НЕ има поголем ефект на вашето физичко и ментално здравје отколку што мислите.
Откријте зошто е важно да кажете НЕ почесто без притоа да чувствувате вина.

Повеќе статии

Предупредување
Пред употреба внимателно да се прочита упатството! За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства на лекот консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт.